Despre noi

Ne-am propus sa revitalizam arta de a a decora si infrumuseta, intr-un mod artistic, original si exuberant, locuintele noastre cu modele si elemente decorative din diverse regiuni ale lumii. Am ales zone puternice din punct de vedere cultural si spiritual, astfel incat micile opere de arta dedicate amenajarilor interioare sa poata fi combinate si integrate in specificul nostru national, imbogatindu-l. Putem astfel aduce in spatiul nostru, indiferent care ar fi acela, atmosfera zonelor geografice de care ne simtim atrasi si, totodata, putem reinvia spiritul timpurilor mai linistite si, cu siguranta, mai romantice.

Pentru cei ce isi doresc sa conserve si sa salveze farmecul si mostenirea culturala a vechilor cladiri, putem raspunde oricarei cerinte de restaurare a pardoselilor si placarilor murale, asa cum au fost ele create odinioara.

Toate produsele sunt executate manual, piesa cu piesa, fapt ce le confera o calitate deosebita si, nu in ultimul rand, autenticitate si valoare artistica.

Indiferent  de categoria produselor, acestea pot fi executate dupa dorinta dumneavoastra, iubitorul de frumos,in cel putin 2 moduri:

1. Puteti solicita, pentru fiecare din miile de modele, combinatia de culori dorita. Sunt create si va sunt puse la dispozitie peste 5000 de sabloane si modele de placi ceramice precum si sute de modele de radiatoare si cazi baie.

2. Va puteti crea singur modelul dorit, in cazul in care nu gasiti unul mai apropiat de preferinta dumneavoastra.